Verzenden & retourneren

Verzending vindt na volledige betaling binnen 1-2 werkdagen

Bestellingen worden op de dag van bestelling of de dag daarop volgend verzonden.

Wij verzenden pakketbestellingen vanaf € 75.- binnen Nederland gratis

De verzendkosten bij bestellingen in Nederland onder de € 75,- zijn € 6,50. Bestellingen boven de € 75,- (binnen Nederland) verzenden wij gratis. Komt hier een deel van retour, dan verekenen wij alsnog de verzendkosten.
De verzendkosten van brievenbuspost zijn € 3,50
Deze worden verzonden als brievenbuspakket, mits ze door de brievenbus geleverd kunnen worden.
Let op!: Brievenbuspost kan een iets langere levertijd hebben dan reguliere pakketen.
PostNL Pakketdienst
Wij versturen onze By Eef postpakketten met de PostNL Pakketdienst. Je ontvangt van de PostNL aan het einde van de dag een track en trace nummer, zodat je kunt volgen waar jouw pakket op dat moment  zich bevindt.

Extra service: 
Kies je eigen bezorgmoment of kies ervoor het pakket op te halen bij 1 van de PostNL service punten bij jou in de buurt. Ook levering in de avonduren is mogelijk bij de PostNL.
Verzenden buiten Nederland
Voor bestellingen buiten Nederland berekenen wij de PostNL pakketservice tarieven, de tarieven worden hiervoor automatisch berekend, nadat de adresgegevens zijn ingevoerd.
Retourneren
U hebt recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren en retour te sturen naar ons. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. Indien de volledige bestelling wordt geretourneerd, dan worden de verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar By Eef zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan By Eef geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via nagelstyliste.eef@gmail.com.

Het artikel dient in de orginele verpakking opgestuurd te worden na aanmelding op onze retourpagina www.by-eef.com/retourneren Wij streven ernaar om een retourzending binnen 3-5 werkdagen na ontvangst te verwerken. Na de verwerking ontvangt u bericht. By Eef streeft ernaar om een eventuele terugbetaling binnen 7 werkdagen na verwerking te voldoen. In iedergeval binnen de wettelijke termijn van 30 dagen. Verzendkosten en aansprakenlijkheid voor retourzendingen per pakketdienst zijn voor de rekening van de klant. Indien het artikel in goede staat is ontvangen, versturen wij de nieuwe bestelling (indien gewenst) of stort By-Eef.com het aankoopbedrag terug op de rekening.
Klachten en defecten kunnen niet als reguliere retour worden verzonden, maar moeten z.s.m. gemeld worden bij de klantenservice via nagelstyliste.eef@gmail.com zie algemene voorwaarden, artikel 7.

Uitzonderingen:

Oorbellen worden niet retour genomen ivm hygiene voorschriften.

Levensmiddelen kunnen om reden van voedselveiligheid niet retour worden genomen.

 

Retouradres:

Nagelstyliste Eef, By Eef
Pieter Breughelstraat 13
5102 DZ Dongen

Wij adviseren het aangetekend retour te zenden, zodat er getekend kan worden voor ontvangst van het retour! By Eef is niet aansprakelijk voor retourzendingen die niet aankomen!